Om een toonaangevende Europese speler in cleantechinvesteringen te kunnen worden, heeft Gimv daarna zijn eigen cleantech business unit opgericht.

Vandaag bestaat de cleantechportefeuille uit investeringen in diverse bedrijven, waaronder Greenpeak en VirtenSys. Een team van 5 investeringsprofessionals staat in voor de opvolging van deze bedrijven.

Gimv zet nu een volgende stap in zijn cleantechstrategie. Het is verheugd Marc Van Sande te mogen verwelkomen als lid van de Advisory Board van Gimv Technology.

Deze adviesraad bestaat uit een groep van internationale topprofielen die het Technology-team bijstaan in het identificeren van markt- en investeringsopportuniteiten en die strategische inzichten aandragen, elk in hun eigen vakdomein.

Om een toonaangevende Europese speler in cleantechinvesteringen te kunnen worden, heeft Gimv daarna zijn eigen cleantech business unit opgericht.Vandaag bestaat de cleantechportefeuille uit investeringen in diverse bedrijven, waaronder Greenpeak en VirtenSys. Een team van 5 investeringsprofessionals staat in voor de opvolging van deze bedrijven.Gimv zet nu een volgende stap in zijn cleantechstrategie. Het is verheugd Marc Van Sande te mogen verwelkomen als lid van de Advisory Board van Gimv Technology. Deze adviesraad bestaat uit een groep van internationale topprofielen die het Technology-team bijstaan in het identificeren van markt- en investeringsopportuniteiten en die strategische inzichten aandragen, elk in hun eigen vakdomein.