Zo werd Ivo Vincente benoemd tot verantwoordelijke voor de Buyout & Growth-activiteiten in Nederland. Ivo werkt reeds sinds 2002 als senior investment manager voor Gimv. Voordien was hij werkzaam bij Alpinvest en PricewaterhouseCoopers (PwC).

Hij volgt Geert-Jan van Logtestijn op, die ervoor koos om in onderling overleg andere horizonten op te zoeken buiten de Gimv-groep. Gimv wenst Geert-Jan te bedanken voor de inspanningen van de voorbije jaren en wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière.

In dit kader werden ook nieuwe medewerkers aangetrokken binnen de andere disciplines waarin Gimv actief is. Zo wordt het venture-capitalteam in Nederland naast Elderd Land verder versterkt met Aik Deveneijns (ex-Batenborch International, ex-KPN).

Aik zal eveneens actief zijn vanuit het kantoor in Den Haag, maar opererend binnen het bredere Europese venture-capitalteam van Gimv, dat reeds mensen heeft in Antwerpen, Parijs, München en Den Haag.

Voor DG Infra+, een joint venture met Dexia voor investeringen in infrastructuur en aanverwante activiteiten, werd Chrisbert van Kooten (ex-KPMG) aangetrokken in het Nederlandse kantoor. De recrutering van een tweede medewerker in Nederland is lopende. Zij zullen de bredere Benelux-equipe van dit fonds vervolledigen.

Zo werd Ivo Vincente benoemd tot verantwoordelijke voor de Buyout & Growth-activiteiten in Nederland. Ivo werkt reeds sinds 2002 als senior investment manager voor Gimv. Voordien was hij werkzaam bij Alpinvest en PricewaterhouseCoopers (PwC). Hij volgt Geert-Jan van Logtestijn op, die ervoor koos om in onderling overleg andere horizonten op te zoeken buiten de Gimv-groep. Gimv wenst Geert-Jan te bedanken voor de inspanningen van de voorbije jaren en wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière.In dit kader werden ook nieuwe medewerkers aangetrokken binnen de andere disciplines waarin Gimv actief is. Zo wordt het venture-capitalteam in Nederland naast Elderd Land verder versterkt met Aik Deveneijns (ex-Batenborch International, ex-KPN). Aik zal eveneens actief zijn vanuit het kantoor in Den Haag, maar opererend binnen het bredere Europese venture-capitalteam van Gimv, dat reeds mensen heeft in Antwerpen, Parijs, München en Den Haag.Voor DG Infra+, een joint venture met Dexia voor investeringen in infrastructuur en aanverwante activiteiten, werd Chrisbert van Kooten (ex-KPMG) aangetrokken in het Nederlandse kantoor. De recrutering van een tweede medewerker in Nederland is lopende. Zij zullen de bredere Benelux-equipe van dit fonds vervolledigen.