Gimv stapte in 2007 in de Franse start-up, die zich sindsdien heeft ontpopt tot onmiskenbaar marktleider op het gebied van technologieën voor datafusie en bewegingsregistratie.

In zeven jaar tijd participeerde Gimv in drie financieringsrondes voor Movea (www.movea.com) en steunde onder meer de overname van de Amerikaanse onderneming Gyration.

Door die overname haalde Movea kennis van consumentenproducten in huis en kon het de richting inslaan van consumentenelektronica.

Nadat het Gyration in 2011 verkocht om zich toe te leggen op zijn kernactiviteiten, groeide Movea uit tot een hoofdrolspeler in de technologieën voor datafusie en bewegingsregistratie.

Gimv stapte in 2007 in de Franse start-up, die zich sindsdien heeft ontpopt tot onmiskenbaar marktleider op het gebied van technologieën voor datafusie en bewegingsregistratie. In zeven jaar tijd participeerde Gimv in drie financieringsrondes voor Movea (www.movea.com) en steunde onder meer de overname van de Amerikaanse onderneming Gyration. Door die overname haalde Movea kennis van consumentenproducten in huis en kon het de richting inslaan van consumentenelektronica. Nadat het Gyration in 2011 verkocht om zich toe te leggen op zijn kernactiviteiten, groeide Movea uit tot een hoofdrolspeler in de technologieën voor datafusie en bewegingsregistratie.