Het resterende belang maakt deel uit van een overeenkomst tussen Gimv en het management van Tinubu Square die bepaalt dat beide partijen het belang binnen de komende 30 maanden mogen verkopen/kopen.

Tinubu Square (www.tinubu.com), opgericht in 2000, levert aangepaste en gemakkelijk te implementeren oplossingen voor kredietbeheer aan financiële instellingen en grote bedrijven.

Het bedrijf is marktleider in Frankrijk en steeds prominenter aanwezig buiten zijn thuismarkt. Onder zijn klanten bevinden zich multinationals zoals CESCE, Coface, Crédit Agricole en RBS.

Sinds Gimv in 2002 aandeelhouder werd, is Tinubu Square van een start-up uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 13 miljoen EUR aan (verwachte) inkomsten in 2011 en met kantoren in Frankrijk, Groot-Brittannië en Singapore.

Het resterende belang maakt deel uit van een overeenkomst tussen Gimv en het management van Tinubu Square die bepaalt dat beide partijen het belang binnen de komende 30 maanden mogen verkopen/kopen. Tinubu Square (www.tinubu.com), opgericht in 2000, levert aangepaste en gemakkelijk te implementeren oplossingen voor kredietbeheer aan financiële instellingen en grote bedrijven. Het bedrijf is marktleider in Frankrijk en steeds prominenter aanwezig buiten zijn thuismarkt. Onder zijn klanten bevinden zich multinationals zoals CESCE, Coface, Crédit Agricole en RBS. Sinds Gimv in 2002 aandeelhouder werd, is Tinubu Square van een start-up uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 13 miljoen EUR aan (verwachte) inkomsten in 2011 en met kantoren in Frankrijk, Groot-Brittannië en Singapore.