Met Annegret de Baey, doctor in de geneeskunde, haalt de onderneming namelijk een gerenommeerde expert uit de sectoren Durfkapitaal en Life Sciences als partner in huis.

Annegret de Baey-Diepolder (41) begon haar loopbaan als arts aan de Klinik für Dermatologie und Allergologie (kliniek voor dermatologie en allergologie) van de Universiteit van München.

In het kader van haar academische carrière werkte ze onder een postdoctoraal fellowship aan het Institut für Immunologie (instituut voor immunologie) van de firma Hoffmann La Roche.

In 1999 begon ze als Senior Research Group Leader bij Micromet AG, tot ze in 2001 als associate toetrad tot TVM Capital. Daar werd ze in 2006 tot partner benoemd.

Tijdens haar werk bij TVM was ze onder andere betrokken bij de volgende transacties: Intercell, Jerini, Medigene PIPE en de Riemser Arzneimittel AG.

Bovendien had ze bij Vivendy, Albireo Pharma en Nitec uitgebreide volmachten in de raad van toezicht.

Met Annegret de Baey, doctor in de geneeskunde, haalt de onderneming namelijk een gerenommeerde expert uit de sectoren Durfkapitaal en Life Sciences als partner in huis. Annegret de Baey-Diepolder (41) begon haar loopbaan als arts aan de Klinik für Dermatologie und Allergologie (kliniek voor dermatologie en allergologie) van de Universiteit van München. In het kader van haar academische carrière werkte ze onder een postdoctoraal fellowship aan het Institut für Immunologie (instituut voor immunologie) van de firma Hoffmann La Roche. In 1999 begon ze als Senior Research Group Leader bij Micromet AG, tot ze in 2001 als associate toetrad tot TVM Capital. Daar werd ze in 2006 tot partner benoemd. Tijdens haar werk bij TVM was ze onder andere betrokken bij de volgende transacties: Intercell, Jerini, Medigene PIPE en de Riemser Arzneimittel AG. Bovendien had ze bij Vivendy, Albireo Pharma en Nitec uitgebreide volmachten in de raad van toezicht.