De onderneming kon eveneens op Gimv rekenen voor de uitbouw van een internationaal syndicaat van investeerders.

Deze financiering gaf hen een gezonde basis om uit te groeien tot wat het vandaag is, namelijk een beursgenoteerd bedrijf met een marktkapitalisatie van circa EUR 370 miljoen, meer dan 25 projecten in de productportefeuille en zes Nanobodies in klinische ontwikkeling.

Daarnaast zijn er lopende onderzoeksovereenkomsten en belangrijke samenwerkingsakkoorden met verscheidene grote farmaceutische bedrijven. De vennootschap, met hoofdzetel in Gent, België, telt momenteel 278 werknemers.

De onderneming kon eveneens op Gimv rekenen voor de uitbouw van een internationaal syndicaat van investeerders. Deze financiering gaf hen een gezonde basis om uit te groeien tot wat het vandaag is, namelijk een beursgenoteerd bedrijf met een marktkapitalisatie van circa EUR 370 miljoen, meer dan 25 projecten in de productportefeuille en zes Nanobodies in klinische ontwikkeling. Daarnaast zijn er lopende onderzoeksovereenkomsten en belangrijke samenwerkingsakkoorden met verscheidene grote farmaceutische bedrijven. De vennootschap, met hoofdzetel in Gent, België, telt momenteel 278 werknemers.