In december 2013, zegde Gimv als lead-investeerder 8,3 miljoen CHF toe als onderdeel van een Serie B financieringsronde van in totaal 42 miljoen CHF. Slechts een deel werd uiteindelijk effectief geïnvesteerd.

Het betrof één van de grootste private financieringsrondes voor een biotechbedrijf in preklinische fase in Europa. Naar aanleiding van deze transactie werd Karl Nägler, Partner binnen het Health & Care platform van Gimv, bestuurder bij Covagen. Intussen werd hij voorzitter van de raad van bestuur van de onderneming.

In december 2013, zegde Gimv als lead-investeerder 8,3 miljoen CHF toe als onderdeel van een Serie B financieringsronde van in totaal 42 miljoen CHF. Slechts een deel werd uiteindelijk effectief geïnvesteerd. Het betrof één van de grootste private financieringsrondes voor een biotechbedrijf in preklinische fase in Europa. Naar aanleiding van deze transactie werd Karl Nägler, Partner binnen het Health & Care platform van Gimv, bestuurder bij Covagen. Intussen werd hij voorzitter van de raad van bestuur van de onderneming.