De serie-D-financiering zal worden verstrekt door de bestaande aandeelhouders van INSIDE, geleid door Gimv en Sofinnova Partners. Bovendien zal het Franse staatsinvesteringsfonds Fonds Stratégique d'Investissement (FSI) aan deze kapitaalronde deelnemen.

Met deze investering kan INSIDE Contactless de overname financieren van de Secure Microcontroller Solutions (SMS)-divisie van de op Nasdaq genoteerde onderneming Atmel Corporation (NASDAQ: ATML).

De samenwerking tussen de twee bedrijven kan voor een ongeziene transitie in de smartcardindustrie zorgen.

De serie-D-financiering zal worden verstrekt door de bestaande aandeelhouders van INSIDE, geleid door Gimv en Sofinnova Partners. Bovendien zal het Franse staatsinvesteringsfonds Fonds Stratégique d'Investissement (FSI) aan deze kapitaalronde deelnemen. Met deze investering kan INSIDE Contactless de overname financieren van de Secure Microcontroller Solutions (SMS)-divisie van de op Nasdaq genoteerde onderneming Atmel Corporation (NASDAQ: ATML). De samenwerking tussen de twee bedrijven kan voor een ongeziene transitie in de smartcardindustrie zorgen.