Bank Degroof gaf commentaar op de trading update die Deceuninck gaf. Zowel de EBITDA als de REBITDA waren zwakker dan verwacht. Als financieel adviseur van Deceuninck geeft de bank geen advies. Ook KBC Securities heeft het advies opgeschort.

ING blikte terug op de overeenkomst die IBA met Eczacıbası-Monrol Nuclear Products afsloot. Het koopadvies blijft gehandhaafd. Bank Degroof is nog steeds neutraal, KBC Securities blijft het aandeel accumuleren.

KBC Securities stond nog even stil bij het bericht dat Moody's de rating voor Belgacom op lange termijn heeft verlaagd. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

Umicore wordt op korte termijn met uitdagingen geconfronteerd, maar het aandeel biedt vanwege de groeimogelijkheden op lange termijn nog steeds potentieel. Daarom is Bank Degroof nog steeds koper. Ook KBC Securities heeft een koopadvies.

Dexia heeft al 75 miljard euro van de 150 miljard euro overheidsgarantie opgebruikt. KBC Securities blijft niettemin koper van het aandeel.

Bank Degroof gaf commentaar op de trading update die Deceuninck gaf. Zowel de EBITDA als de REBITDA waren zwakker dan verwacht. Als financieel adviseur van Deceuninck geeft de bank geen advies. Ook KBC Securities heeft het advies opgeschort.ING blikte terug op de overeenkomst die IBA met Eczacıbası-Monrol Nuclear Products afsloot. Het koopadvies blijft gehandhaafd. Bank Degroof is nog steeds neutraal, KBC Securities blijft het aandeel accumuleren. KBC Securities stond nog even stil bij het bericht dat Moody's de rating voor Belgacom op lange termijn heeft verlaagd. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden. Umicore wordt op korte termijn met uitdagingen geconfronteerd, maar het aandeel biedt vanwege de groeimogelijkheden op lange termijn nog steeds potentieel. Daarom is Bank Degroof nog steeds koper. Ook KBC Securities heeft een koopadvies. Dexia heeft al 75 miljard euro van de 150 miljard euro overheidsgarantie opgebruikt. KBC Securities blijft niettemin koper van het aandeel.