De overige aandelen blijven in handen van de oprichters. Naast het verwerven van bestaande aandelen, stelt Gimv eveneens vers groeikapitaal beschikbaar, wat Studiekring een solide basis geeft voor de ambitieuze groeiplannen. Er worden geen financiële details over deze transactie bekend gemaakt.

Studiekring werd opgericht in 2000 door Reinier en Ivo Richaers. Inmiddels is Studiekring uitgegroeid tot Nederlands grootste zelfstandige onderneming op het gebied van studiebegeleiding, bijles en examentraining.

Studiekring, met hoofdkantoor in Utrecht, telt momenteel meer dan 50 vestigingen door heel Nederland met bijna 600 werknemers. De doelstelling is om Studiekring in de komende jaren qua omvang te verdubbelen, zowel in termen van vestigingen, omzet als cashflow.

De overige aandelen blijven in handen van de oprichters. Naast het verwerven van bestaande aandelen, stelt Gimv eveneens vers groeikapitaal beschikbaar, wat Studiekring een solide basis geeft voor de ambitieuze groeiplannen. Er worden geen financiële details over deze transactie bekend gemaakt. Studiekring werd opgericht in 2000 door Reinier en Ivo Richaers. Inmiddels is Studiekring uitgegroeid tot Nederlands grootste zelfstandige onderneming op het gebied van studiebegeleiding, bijles en examentraining. Studiekring, met hoofdkantoor in Utrecht, telt momenteel meer dan 50 vestigingen door heel Nederland met bijna 600 werknemers. De doelstelling is om Studiekring in de komende jaren qua omvang te verdubbelen, zowel in termen van vestigingen, omzet als cashflow.