Gimv is volgens Bank Degroof correct gewaardeerd op de huidige koersniveaus, het neutraal advies voor dat aandeel en het koersdoel van 38,50 euro blijven correct gewaardeerd.

Gedelegeerd bestuurder Koen Dejonckheere, had het volgende commentaar op de activiteiten van Gimv over het afgelopen kwartaal die vanmorgen gepubliceerd werden:

"Het afgelopen kwartaal en bij uitbreiding de eerste negen maanden van het lopende boekjaar was Gimv duidelijk in investeringsmodus en gingen we opnieuw heel wat langetermijnpartnerships aan met beloftevolle bedrijven, en dit in elk van onze investeringsplatformen. Op het vlak van de desinvesteringen stellen we vast dat de IPO-markt voor Europese groeiondernemingen nog steeds zeer zwak is. Tevens merken we dat de meeste Europese macro-economische indicatoren eind van het jaar op beter weer stonden dan in het begin van het recessiejaar. We hopen dat het voorzichtig herstel dat we sedert het jaareinde waarnemen zich kan bestendigen."

Gimv is volgens Bank Degroof correct gewaardeerd op de huidige koersniveaus, het neutraal advies voor dat aandeel en het koersdoel van 38,50 euro blijven correct gewaardeerd. Gedelegeerd bestuurder Koen Dejonckheere, had het volgende commentaar op de activiteiten van Gimv over het afgelopen kwartaal die vanmorgen gepubliceerd werden: "Het afgelopen kwartaal en bij uitbreiding de eerste negen maanden van het lopende boekjaar was Gimv duidelijk in investeringsmodus en gingen we opnieuw heel wat langetermijnpartnerships aan met beloftevolle bedrijven, en dit in elk van onze investeringsplatformen. Op het vlak van de desinvesteringen stellen we vast dat de IPO-markt voor Europese groeiondernemingen nog steeds zeer zwak is. Tevens merken we dat de meeste Europese macro-economische indicatoren eind van het jaar op beter weer stonden dan in het begin van het recessiejaar. We hopen dat het voorzichtig herstel dat we sedert het jaareinde waarnemen zich kan bestendigen."