Het aandeelhoudersconsortium wordt uitgebreid met de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV, RMM (Rudi Mariën) en Qbic ARKIV Fund.

Ook de investeerders van het eerste uur - Gimv, het door Gimv beheerde Biotech Fonds Vlaanderen en VIB - blijven de groei van het bedrijf steunen, waarbij VIB opnieuw een inbreng in natura doet.

Met deze kapitaalverhoging kan Multiplicom bijkomende diagnostische testen ontwikkelen, internationale validatiestudies financieren en zijn Europese verkoopkanalen uitbreiden.?

Multiplicom nv werd opgericht in 2010 als een spin-off van de Universiteit Antwerpen en VIB. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van gebruiksvriendelijke genetische testen op basis van de meest innovatieve moleculair diagnostische technologieën.

Dankzij deze testen kan men een verhoogd genetisch risico op het ontwikkelen van een ziekte identificeren, een aangeboren genetische afwijking vroegtijdig opsporen of de meest geschikte therapie voor patiënten identificeren.

Het geeft klinisch genetische laboratoria de mogelijkheid om op een betaalbare manier het nieuwe tijdperk van de gepersonaliseerde geneeskunde te exploreren.

Het aandeelhoudersconsortium wordt uitgebreid met de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV, RMM (Rudi Mariën) en Qbic ARKIV Fund. Ook de investeerders van het eerste uur - Gimv, het door Gimv beheerde Biotech Fonds Vlaanderen en VIB - blijven de groei van het bedrijf steunen, waarbij VIB opnieuw een inbreng in natura doet. Met deze kapitaalverhoging kan Multiplicom bijkomende diagnostische testen ontwikkelen, internationale validatiestudies financieren en zijn Europese verkoopkanalen uitbreiden.? Multiplicom nv werd opgericht in 2010 als een spin-off van de Universiteit Antwerpen en VIB. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van gebruiksvriendelijke genetische testen op basis van de meest innovatieve moleculair diagnostische technologieën. Dankzij deze testen kan men een verhoogd genetisch risico op het ontwikkelen van een ziekte identificeren, een aangeboren genetische afwijking vroegtijdig opsporen of de meest geschikte therapie voor patiënten identificeren. Het geeft klinisch genetische laboratoria de mogelijkheid om op een betaalbare manier het nieuwe tijdperk van de gepersonaliseerde geneeskunde te exploreren.