Ubidyne (www.ubidyne.com) werd opgericht in 2005 als een spin-out van Siemens. De onderneming ontwikkelde 's werelds eerste digitale antennesysteem (Antenna Embedded Radio) voor basisstations (zend- en ontvangstations) van mobiele-communicatienetwerken.

De gepatenteerde technologie van Ubidyne verbetert de efficiëntie van draadloze netwerken aanzienlijk. Het vermindert het energieverbruik, is eenvoudig en flexibel in gebruik en verhoogt het bereik en de capaciteit van draadloze netwerken. Ubidyne is gevestigd in Ulm, Duitsland en Scottsdale (AZ), Verenigde Staten.

Ubidyne (www.ubidyne.com) werd opgericht in 2005 als een spin-out van Siemens. De onderneming ontwikkelde 's werelds eerste digitale antennesysteem (Antenna Embedded Radio) voor basisstations (zend- en ontvangstations) van mobiele-communicatienetwerken. De gepatenteerde technologie van Ubidyne verbetert de efficiëntie van draadloze netwerken aanzienlijk. Het vermindert het energieverbruik, is eenvoudig en flexibel in gebruik en verhoogt het bereik en de capaciteit van draadloze netwerken. Ubidyne is gevestigd in Ulm, Duitsland en Scottsdale (AZ), Verenigde Staten.