Deze investering kadert in een totale Serie B kapitaalronde van 12 miljoen EUR door een syndicaat van gerenommeerde life sciences investeerders. Deze ronde werd geleid door nieuwkomers Gimv en Edmond de Rothschild Investment Partners.

Complix is een biofarmaceutisch bedrijf dat een pijplijn van geneesmiddelen ontwikkelt, namelijk AlphabodiesTM, voornamelijk gericht op oncologie en auto-immuniteit.

Alphabodies zijn een revolutionaire klasse van therapeutische eiwitten die de aantrekkelijke kenmerken van antilichamen, waaronder een hoge specificiteit en affiniteit, combineren met de voordelen van kleine chemische geneesmiddelen, zoals extreme stabiliteit en hun vermogen om cellen binnen te dringen.

Dankzij deze unieke eigenschappen, kunnen Alphabodies een brede waaier van ziekten aanpakken waar tot op vandaag nog geen of beperkte behandelingsmethodes voor bestaan.

Deze investering kadert in een totale Serie B kapitaalronde van 12 miljoen EUR door een syndicaat van gerenommeerde life sciences investeerders. Deze ronde werd geleid door nieuwkomers Gimv en Edmond de Rothschild Investment Partners. Complix is een biofarmaceutisch bedrijf dat een pijplijn van geneesmiddelen ontwikkelt, namelijk AlphabodiesTM, voornamelijk gericht op oncologie en auto-immuniteit. Alphabodies zijn een revolutionaire klasse van therapeutische eiwitten die de aantrekkelijke kenmerken van antilichamen, waaronder een hoge specificiteit en affiniteit, combineren met de voordelen van kleine chemische geneesmiddelen, zoals extreme stabiliteit en hun vermogen om cellen binnen te dringen. Dankzij deze unieke eigenschappen, kunnen Alphabodies een brede waaier van ziekten aanpakken waar tot op vandaag nog geen of beperkte behandelingsmethodes voor bestaan.