Groep Vandemoortele (www.vandemoortele.com) is een familiale Belgische voedingsgroep met een Europese dimensie. Groep Vandemoortele concentreert zich op drie segmenten: diepvries bakkerijproducten, margarines & vetten en sojaproducten (Alpro). Groep Vandemoortele werd opgericht in 1899 en realiseerde in 2008 een omzet van circa 1,2 miljard EUR met 5.600 werknemers in 12 Europese landen.

Gimv-XL is een recent initiatief van Gimv dat zich richt op groeibedrijven in Vlaanderen met een ondernemingswaarde van 75 tot 750 miljoen EUR. Het fonds kende een initiële closing van 500 miljoen EUR en streeft ernaar later dit jaar bijkomend kapitaal op te halen bij andere institutionele investeerders.

Groep Vandemoortele (www.vandemoortele.com) is een familiale Belgische voedingsgroep met een Europese dimensie. Groep Vandemoortele concentreert zich op drie segmenten: diepvries bakkerijproducten, margarines & vetten en sojaproducten (Alpro). Groep Vandemoortele werd opgericht in 1899 en realiseerde in 2008 een omzet van circa 1,2 miljard EUR met 5.600 werknemers in 12 Europese landen.Gimv-XL is een recent initiatief van Gimv dat zich richt op groeibedrijven in Vlaanderen met een ondernemingswaarde van 75 tot 750 miljoen EUR. Het fonds kende een initiële closing van 500 miljoen EUR en streeft ernaar later dit jaar bijkomend kapitaal op te halen bij andere institutionele investeerders.