De kapitaalverhoging zal in de eerste plaats worden aangewend voor de verdere ontwikkeling en commercialisering van LUMA™, het unieke crossmediale end-to-end platform voor marketingautomatisering waarmee Eclipse een nominatie in de wacht wist te slepen voor de prestigieuze Red Herring 100, de lijst met 's werelds meest innovatieve technologiestarters.

Hoofdinvesteerder is Gimv met 2 miljoen euro. Ook het Vlaamse Innovatiefonds Vinnof en het management tekenden in op de kapitaalverhoging, elk voor een bedrag van 0,5 miljoen euro. Steven Coppens van Gimv zetelt voortaan ook in de Raad van Bestuur van Eclipse.

De kapitaalverhoging zal in de eerste plaats worden aangewend voor de verdere ontwikkeling en commercialisering van LUMA™, het unieke crossmediale end-to-end platform voor marketingautomatisering waarmee Eclipse een nominatie in de wacht wist te slepen voor de prestigieuze Red Herring 100, de lijst met 's werelds meest innovatieve technologiestarters. Hoofdinvesteerder is Gimv met 2 miljoen euro. Ook het Vlaamse Innovatiefonds Vinnof en het management tekenden in op de kapitaalverhoging, elk voor een bedrag van 0,5 miljoen euro. Steven Coppens van Gimv zetelt voortaan ook in de Raad van Bestuur van Eclipse.