Easyvoyage (www.easyvoyage.com) werd opgericht in 2000 door Jean-Pierre Nadir. Steunend op de ervaring die hij in de uitgeverswereld opdeed, ontwikkelde hij een origineel model voor portaalsites: de websites van de groep omvatten tegelijkertijd vergelijkingsmotors voor verschillende items (vluchten, all-ins, hotels...) en uitgebreide - grotendeels eigen - content die wordt aangeleverd door een 20-tal inhouse journalisten.

Met zijn onafhankelijke en zeer volledige informatie vormt Easyvoyage een sterke schakel tussen de internetbezoekers en de verkoopssites (reisbureaus, touroperators,...).

Easyvoyage (www.easyvoyage.com) werd opgericht in 2000 door Jean-Pierre Nadir. Steunend op de ervaring die hij in de uitgeverswereld opdeed, ontwikkelde hij een origineel model voor portaalsites: de websites van de groep omvatten tegelijkertijd vergelijkingsmotors voor verschillende items (vluchten, all-ins, hotels...) en uitgebreide - grotendeels eigen - content die wordt aangeleverd door een 20-tal inhouse journalisten. Met zijn onafhankelijke en zeer volledige informatie vormt Easyvoyage een sterke schakel tussen de internetbezoekers en de verkoopssites (reisbureaus, touroperators,...).