Met deze financiering wil Gimv de ontwikkeling en groei van deze ambitieuze onderneming ondersteunen en haar de middelen verschaffen om de nummer één van de sociale media in Europa te worden.

Ebuzzing is met Overblog, het leidinggevende blogplatform in Europa, een echte mediaspecialist, met volgens Comscore meer dan 28 miljoen unieke bezoekers per maand.

De onderneming werd opgericht in 2005 en biedt bedrijven marketingoplossingen waarmee ze hun merken in de sociale media kunnen promoten, met name door het verspreiden van reclamefilmpjes in de sociale media (blogs, YouTube, Facebook, Twitter, etc.).

Met deze financiering wil Gimv de ontwikkeling en groei van deze ambitieuze onderneming ondersteunen en haar de middelen verschaffen om de nummer één van de sociale media in Europa te worden. Ebuzzing is met Overblog, het leidinggevende blogplatform in Europa, een echte mediaspecialist, met volgens Comscore meer dan 28 miljoen unieke bezoekers per maand. De onderneming werd opgericht in 2005 en biedt bedrijven marketingoplossingen waarmee ze hun merken in de sociale media kunnen promoten, met name door het verspreiden van reclamefilmpjes in de sociale media (blogs, YouTube, Facebook, Twitter, etc.).