Hoewel deze optie ten vroegste in de tweede jaarhelft van 2010 kan worden uitgeoefend, zal Gimv onmiddellijk actief betrokken zijn bij de onderneming. Via deze stap wil Demonstrate zijn groeiplannen in binnen- en buitenland verder vorm geven.

Demonstrate staat al 12 jaar garant voor topcreativiteit, excellence in excecution en een uiterst professionele database driven logistiek.

Het bedrijf groeide daardoor uit tot dé referentie binnen equity storytelling campagnes en één van de topspelers binnen de brand activation en ervaringsgerichte communicatie. In deze sector heeft Demonstrate een grote portefeuille uitgebouwd van internationale A-merken.

Gimv gelooft sterk in het toekomstige potentieel van de below-the-line marketing en communicatiesector die een directe en zeer meetbare interactie toelaat tussen de consument en de adverteerder.

Er zullen geen verdere financiële details over deze transactie worden bekendgemaakt.

Hoewel deze optie ten vroegste in de tweede jaarhelft van 2010 kan worden uitgeoefend, zal Gimv onmiddellijk actief betrokken zijn bij de onderneming. Via deze stap wil Demonstrate zijn groeiplannen in binnen- en buitenland verder vorm geven.Demonstrate staat al 12 jaar garant voor topcreativiteit, excellence in excecution en een uiterst professionele database driven logistiek. Het bedrijf groeide daardoor uit tot dé referentie binnen equity storytelling campagnes en één van de topspelers binnen de brand activation en ervaringsgerichte communicatie. In deze sector heeft Demonstrate een grote portefeuille uitgebouwd van internationale A-merken.Gimv gelooft sterk in het toekomstige potentieel van de below-the-line marketing en communicatiesector die een directe en zeer meetbare interactie toelaat tussen de consument en de adverteerder.Er zullen geen verdere financiële details over deze transactie worden bekendgemaakt.