De intrinsieke waarde schat SG Private Banking we momenteel op 44,6 EUR, waarvan ca. 17 EUR cash. SG Private Banking waarschuwt voor te veel optimisme: de markt voor buy-outs ligt stil, meerwaarden door verkoop van participaties zijn niet onmiddellijk te verwachten en in het vierde kwartaal (per einde maart) verwacht SG Private Banking nog bijkomende minwaarden op participaties.

De onderwaardering is teruggelopen tot slechts 15%.
GIMV blijft volgens SG Private Banking evenwel een aantrekkelijke langetermijnbelegging met een hoog dividendrendement (6,2% bruto). SG Private Banking verlaagt het advies van kopen tot houden. De bank verwijdert het aandeel uit de Stocks to Buy.

Tegelijk elimineert SG Private Banking ook Ackermans & van Haaren uit de Stocks to Buy. Het aandeel heeft het koersdoel van 45 EUR bereikt. De visibiliteit op de
durfkapitaalportefeuille blijft voorlopig beperkt en de perspectieven voor de baggersector ogen een stuk minder gunstig.

De intrinsieke waarde schat SG Private Banking we momenteel op 44,6 EUR, waarvan ca. 17 EUR cash. SG Private Banking waarschuwt voor te veel optimisme: de markt voor buy-outs ligt stil, meerwaarden door verkoop van participaties zijn niet onmiddellijk te verwachten en in het vierde kwartaal (per einde maart) verwacht SG Private Banking nog bijkomende minwaarden op participaties. De onderwaardering is teruggelopen tot slechts 15%. GIMV blijft volgens SG Private Banking evenwel een aantrekkelijke langetermijnbelegging met een hoog dividendrendement (6,2% bruto). SG Private Banking verlaagt het advies van kopen tot houden. De bank verwijdert het aandeel uit de Stocks to Buy.Tegelijk elimineert SG Private Banking ook Ackermans & van Haaren uit de Stocks to Buy. Het aandeel heeft het koersdoel van 45 EUR bereikt. De visibiliteit op de durfkapitaalportefeuille blijft voorlopig beperkt en de perspectieven voor de baggersector ogen een stuk minder gunstig.