Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen investeren Gimv en Capricorn samen 24 miljoen EUR in het bedrijf. LRM blijft een referentieaandeelhouder.

Deze investering van in totaal 24 miljoen EUR wordt voor 18 miljoen EUR gedragen door Gimv en voor 6 miljoen EUR door Capricorn Venture Partners. Daarbovenop heeft Punch Powertrain voor meer dan 30 miljoen EUR nieuwe bankkredieten gekregen om zijn groei te ondersteunen.

De investering van Gimv gebeurt voor rekening van het Gimv-XL Fonds, terwijl Capricorn Venture Partners investeert met het Capricorn Cleantech Fund. LRM blijft een belangrijke investeerder met een belang van 38%, terwijl Gimv en Capricorn respectievelijk een belang van 46% en 15% verwerven.

Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen investeren Gimv en Capricorn samen 24 miljoen EUR in het bedrijf. LRM blijft een referentieaandeelhouder. Deze investering van in totaal 24 miljoen EUR wordt voor 18 miljoen EUR gedragen door Gimv en voor 6 miljoen EUR door Capricorn Venture Partners. Daarbovenop heeft Punch Powertrain voor meer dan 30 miljoen EUR nieuwe bankkredieten gekregen om zijn groei te ondersteunen. De investering van Gimv gebeurt voor rekening van het Gimv-XL Fonds, terwijl Capricorn Venture Partners investeert met het Capricorn Cleantech Fund. LRM blijft een belangrijke investeerder met een belang van 38%, terwijl Gimv en Capricorn respectievelijk een belang van 46% en 15% verwerven.