Sedis (www.sedis.com) is de Franse marktleider in de productie van hoogwaardige industriële kettingen en heeft een uitgebreid productgamma dat tegemoetkomt aan de noden van vele industrieën waaronder ook de infrastructuursector.

Sedis kan bedrijven als BAA, Heathrow, Kone, Otis en Schindler tot zijn klanten rekenen. Het bedrijf is dankzij een uitgebreid distributie- en verkoopsnetwerk vertegenwoordigd in ongeveer 100 landen. Het heeft twee vestigingen in Frankrijk en een verkoopafdeling in het Verenigd Koninkrijk.

In 2008 realiseerde Sedis een omzet van 37 miljoen EUR. Door de overname kan TII zich profileren als een toonaangevende wereldwijde speler in industriële kettingen.

De verkoop heeft een positieve impact van 1 miljoen EUR (0,04 EUR per aandeel) op de laatst gepubliceerde waarde van Gimvs eigen vermogen op 31 december 2009. Er worden geen verder financiële details vrijgegeven.

Sedis (www.sedis.com) is de Franse marktleider in de productie van hoogwaardige industriële kettingen en heeft een uitgebreid productgamma dat tegemoetkomt aan de noden van vele industrieën waaronder ook de infrastructuursector. Sedis kan bedrijven als BAA, Heathrow, Kone, Otis en Schindler tot zijn klanten rekenen. Het bedrijf is dankzij een uitgebreid distributie- en verkoopsnetwerk vertegenwoordigd in ongeveer 100 landen. Het heeft twee vestigingen in Frankrijk en een verkoopafdeling in het Verenigd Koninkrijk. In 2008 realiseerde Sedis een omzet van 37 miljoen EUR. Door de overname kan TII zich profileren als een toonaangevende wereldwijde speler in industriële kettingen. De verkoop heeft een positieve impact van 1 miljoen EUR (0,04 EUR per aandeel) op de laatst gepubliceerde waarde van Gimvs eigen vermogen op 31 december 2009. Er worden geen verder financiële details vrijgegeven.