Neopost staat genoteerd op Euronext Parijs (ticker: NEO), is rechtstreeks aanwezig in 29 landen met 5.900 werknemers en had in 2011 een jaaromzet van 1.003 miljoen euro. Zijn producten en diensten worden in meer dan 90 landen verkocht.

Human Inference (www.humaninference.com), opgericht in 1986 met hoofdzetel in Arnhem (Nederland), is één van de toonaangevende Europese leveranciers van oplossingen voor datakwaliteit.

De laatste jaren is Human Inference geëvolueerd naar een provider van oplossingen voor het beheer van master data voor klantendatabases (Master Data Management of MDM).

Door alle informatie over een klant samen te brengen in een enkele master database kunnen de verkoop en marketing, operationele doeltreffendheid en risicobeheer aanzienlijk worden verbeterd.

De systemen die door Human Inference worden ontwikkeld, kunnen in alle talen worden gebruikt en aangepast worden aan alle culturen.

Hierdoor kunnen organisaties op een zinvollere en persoonlijkere manier omgaan met hun klanten. Human Inference levert zijn diensten aan grote banken, verzekeringsmaatschappijen en andere grote ondernemingen in heel Europa.

Belangrijke klanten zijn onder meer ABN AMRO, Center Parcs, E-ON, ING Bank en Nutricia.

Neutraal advies blijft gehandhaafd

Matthias Maenhaut van ING merkt op dat de holding de portefeuille blijft stroomlijnen. Sinds de publicatie van de cijfers werden al twee deals bekendgemaakt. Maenhaut nam nota van de deal en handhaaft voor Gimv een neutraal advies en een koersdoel van 37 euro.

Neopost staat genoteerd op Euronext Parijs (ticker: NEO), is rechtstreeks aanwezig in 29 landen met 5.900 werknemers en had in 2011 een jaaromzet van 1.003 miljoen euro. Zijn producten en diensten worden in meer dan 90 landen verkocht. Human Inference (www.humaninference.com), opgericht in 1986 met hoofdzetel in Arnhem (Nederland), is één van de toonaangevende Europese leveranciers van oplossingen voor datakwaliteit. De laatste jaren is Human Inference geëvolueerd naar een provider van oplossingen voor het beheer van master data voor klantendatabases (Master Data Management of MDM). Door alle informatie over een klant samen te brengen in een enkele master database kunnen de verkoop en marketing, operationele doeltreffendheid en risicobeheer aanzienlijk worden verbeterd. De systemen die door Human Inference worden ontwikkeld, kunnen in alle talen worden gebruikt en aangepast worden aan alle culturen. Hierdoor kunnen organisaties op een zinvollere en persoonlijkere manier omgaan met hun klanten. Human Inference levert zijn diensten aan grote banken, verzekeringsmaatschappijen en andere grote ondernemingen in heel Europa. Belangrijke klanten zijn onder meer ABN AMRO, Center Parcs, E-ON, ING Bank en Nutricia.Neutraal advies blijft gehandhaafd Matthias Maenhaut van ING merkt op dat de holding de portefeuille blijft stroomlijnen. Sinds de publicatie van de cijfers werden al twee deals bekendgemaakt. Maenhaut nam nota van de deal en handhaaft voor Gimv een neutraal advies en een koersdoel van 37 euro.