De afwaarderingen zijn minder hoog dan verwacht. GIMV heeft een aantal weinig recessiegevoelige bedrijven in portefeuille (bv. Scana Noliko, Lintor-Verbinnen). De analisten van SG Private Banking schatten de intrinsieke waarde momenteel op ca. 45,65 EUR per aandeel.

De gediversifieerde portefeuille van meer dan 90 bedrijven, de hoge kaspositie van 19 EUR per aandeel, het stevige track record, het aantrekkelijke dividend (2,36 EUR bruto) én de hoge onderwaardering zijn de belangrijkste argumenten voor het koopadvies van SG Private Banking.

De afwaarderingen zijn minder hoog dan verwacht. GIMV heeft een aantal weinig recessiegevoelige bedrijven in portefeuille (bv. Scana Noliko, Lintor-Verbinnen). De analisten van SG Private Banking schatten de intrinsieke waarde momenteel op ca. 45,65 EUR per aandeel. De gediversifieerde portefeuille van meer dan 90 bedrijven, de hoge kaspositie van 19 EUR per aandeel, het stevige track record, het aantrekkelijke dividend (2,36 EUR bruto) én de hoge onderwaardering zijn de belangrijkste argumenten voor het koopadvies van SG Private Banking.