De consensus luidt volgens Geert Van Herck van Leleux dat dit een gezonde correctie is en dat deze correctie instapmomenten biedt voor aandelenbeleggers.

Hij kan zich hierbij aansluiten maar wilt toch waarschuwen dat er signalen opduiken dat deze correctie weleens scherper zou kunnen zijn dan de beperkte correcties van de afgelopen 12 maanden.

De reden hiervoor vinden we terug in de ontwikkeling van de MACD-indicator op de langetermijngrafiek van de Euro Stoxx 50.

Als er hier een verkoopsignaal gegenereerd wordt en Van Herck zich baseert op de vorige verkoopsignalen (2000, 2007 en 2011) gaan we correctie tegemoet die groter zal zijn dan de gebruikelijke 10% - 15%.

De consensus luidt volgens Geert Van Herck van Leleux dat dit een gezonde correctie is en dat deze correctie instapmomenten biedt voor aandelenbeleggers. Hij kan zich hierbij aansluiten maar wilt toch waarschuwen dat er signalen opduiken dat deze correctie weleens scherper zou kunnen zijn dan de beperkte correcties van de afgelopen 12 maanden. De reden hiervoor vinden we terug in de ontwikkeling van de MACD-indicator op de langetermijngrafiek van de Euro Stoxx 50. Als er hier een verkoopsignaal gegenereerd wordt en Van Herck zich baseert op de vorige verkoopsignalen (2000, 2007 en 2011) gaan we correctie tegemoet die groter zal zijn dan de gebruikelijke 10% - 15%.