Die burgers zijn het beu dat ze door de beleidsmensen steeds weer opnieuw voor een voldongen feit worden gesteld. Het ongenoegen uit zich door vreemde politieke keuzes, zonder dat die zoals bijvoorbeeld de Italiaanse clown Beppe Grillo een volwaardig alternatief te bieden hebben.

Het ongenoegen groeit zienderogen in Europa en dat niet alleen in de eurozone. De Bulgaarse regering nam onverwacht en plotseling ontslag, ze werd op haar beurt geconfronteerd met ontevreden burgers. Deze evolutie is volgens El-Erian op zijn zachtst gezegd.

Die burgers zijn het beu dat ze door de beleidsmensen steeds weer opnieuw voor een voldongen feit worden gesteld. Het ongenoegen uit zich door vreemde politieke keuzes, zonder dat die zoals bijvoorbeeld de Italiaanse clown Beppe Grillo een volwaardig alternatief te bieden hebben. Het ongenoegen groeit zienderogen in Europa en dat niet alleen in de eurozone. De Bulgaarse regering nam onverwacht en plotseling ontslag, ze werd op haar beurt geconfronteerd met ontevreden burgers. Deze evolutie is volgens El-Erian op zijn zachtst gezegd.