De gewone belegger moet nu als een janklaasen naar de pijpen van de FED dansen, de Amerikaanse goede huisvaders en goede huismoeders hebben weinig andere mogelijkheden dan in aandelen te beleggen. Kiezen voor vastrentende waarden heeft wegens de lage rentestand namelijk weinig zin.

Maar de Amerikaanse huisgezinnen worden gedwongen om hun geld op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats te beleggen. De vraag is echter wat er zal gebeuren wanneer de beleggers zullen beseffen dat ze door de centrale bankiers als citroenen werden uitgeperst.

De gewone belegger moet nu als een janklaasen naar de pijpen van de FED dansen, de Amerikaanse goede huisvaders en goede huismoeders hebben weinig andere mogelijkheden dan in aandelen te beleggen. Kiezen voor vastrentende waarden heeft wegens de lage rentestand namelijk weinig zin. Maar de Amerikaanse huisgezinnen worden gedwongen om hun geld op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats te beleggen. De vraag is echter wat er zal gebeuren wanneer de beleggers zullen beseffen dat ze door de centrale bankiers als citroenen werden uitgeperst.