Gross geeft namelijk ootmoedig toe dat hij zijn status heeft verworven in een periode van expansie, toen het gemakkelijk was om rendementen met aandelen, obligaties enzovoort te realiseren. Ook collega's als Warren Buffett, George Soros enzovoort waren niet meer dan de juiste mannen op de juiste plaats. +

De periode van expansie is echter stilgevallen en nu is beleggen plots een ander paar mouwen geworden. Eigenlijk weet niemand meer, inclusief Gross zelf, hoe het nu verder moet. Hij is dan ook dringend op zoek naar goede beleggingsspecialisten voor moeilijke tijden.

Gross geeft namelijk ootmoedig toe dat hij zijn status heeft verworven in een periode van expansie, toen het gemakkelijk was om rendementen met aandelen, obligaties enzovoort te realiseren. Ook collega's als Warren Buffett, George Soros enzovoort waren niet meer dan de juiste mannen op de juiste plaats. + De periode van expansie is echter stilgevallen en nu is beleggen plots een ander paar mouwen geworden. Eigenlijk weet niemand meer, inclusief Gross zelf, hoe het nu verder moet. Hij is dan ook dringend op zoek naar goede beleggingsspecialisten voor moeilijke tijden.