Naarmate de maand december verstrijkt, neemt de zenuwachtigheid omtrent de fiscale klip toe. Het enige positieve tot dusver is dat zowel de republikeinen als de democraten tot dusver een voorstel op tafel hebben gelegd, hoewel de inhoud van die voorstellen mijlenver uit elkaar ligt.

Volgens CEO Brian Moynihan van Bank of America heeft de onzekerheid die gepaard gaat met het naderen van de fatale datum van 1 januari al heel wat schade aangericht.

De economische gevolgen van de fiscale klip zullen volgens Moynihan tot diep in 2014 voelbaar blijven, of er nu al dan niet een compromis wordt bereikt.

Naarmate de maand december verstrijkt, neemt de zenuwachtigheid omtrent de fiscale klip toe. Het enige positieve tot dusver is dat zowel de republikeinen als de democraten tot dusver een voorstel op tafel hebben gelegd, hoewel de inhoud van die voorstellen mijlenver uit elkaar ligt. Volgens CEO Brian Moynihan van Bank of America heeft de onzekerheid die gepaard gaat met het naderen van de fatale datum van 1 januari al heel wat schade aangericht.De economische gevolgen van de fiscale klip zullen volgens Moynihan tot diep in 2014 voelbaar blijven, of er nu al dan niet een compromis wordt bereikt.