"We verwachten dat de invloed van deze gebeurtenissen op andere markten vrij beperkt zal zijn. Dit is een zeer technische rechtszaak en een uitzonderlijke situatie. Argentinië was jarenlang geïsoleerd van internationale kapitaalmarkten, zodat we niet verwachten dat dit betalingsverzuim de mondiale kapitaalstromen zal verstoren. Mocht Argentinië echter langere tijd in gebreke blijven, dan zal dat negatieve gevolgen hebben voor de Argentijnse economie.

In dit stadium zal de markt waarschijnlijk in de koersen een vertraging van de betaling verwerken als de overheid couponbetalingen apart blijft zetten totdat ze een overeenkomst met de schuldeisers kunnen bereiken in 2015, nadat de RUFO-clausule (Rights Upon Future Offers) is vervallen. "

"We verwachten dat de invloed van deze gebeurtenissen op andere markten vrij beperkt zal zijn. Dit is een zeer technische rechtszaak en een uitzonderlijke situatie. Argentinië was jarenlang geïsoleerd van internationale kapitaalmarkten, zodat we niet verwachten dat dit betalingsverzuim de mondiale kapitaalstromen zal verstoren. Mocht Argentinië echter langere tijd in gebreke blijven, dan zal dat negatieve gevolgen hebben voor de Argentijnse economie. In dit stadium zal de markt waarschijnlijk in de koersen een vertraging van de betaling verwerken als de overheid couponbetalingen apart blijft zetten totdat ze een overeenkomst met de schuldeisers kunnen bereiken in 2015, nadat de RUFO-clausule (Rights Upon Future Offers) is vervallen. "