Op basis van de verkoopcijfers over de eerste 10 maanden zal de verkoper van luxewagens er niet in slagen om de resultaten van het vorige boekjaar te evenaren. De crisis laat het bedrijf dus niet onberoerd.

Porsche is van plan om maximaal 25% van zijn aandelen te verkopen aan Qatar, een transactie waar een bedrag van €2,5 mrd mee is gemoeid. Daarmee zou het bedrijf opnieuw interessanter worden wat betreft een samenwerking met Volkswagen en kunnen de gesprekken over een fusie weer herstart worden.

Op basis van de verkoopcijfers over de eerste 10 maanden zal de verkoper van luxewagens er niet in slagen om de resultaten van het vorige boekjaar te evenaren. De crisis laat het bedrijf dus niet onberoerd. Porsche is van plan om maximaal 25% van zijn aandelen te verkopen aan Qatar, een transactie waar een bedrag van €2,5 mrd mee is gemoeid. Daarmee zou het bedrijf opnieuw interessanter worden wat betreft een samenwerking met Volkswagen en kunnen de gesprekken over een fusie weer herstart worden.