De futures op Wall Street zijn bovendien nog steeds in een stijgende trend, waarbij de S&P 500 zowat anderhalf procent hoger zou kunnen openen.

De Brusselse beurs kan eveneens een stevige winst tonen, waarbij de BEL 20 nog steeds ruim anderhalf procent boven het slotniveau van gisteren noteert. De kaap van 1900 blijft voorlopig echter buiten bereik.

Er doen nog steeds allerlei geruchten de ronde dat KBC met slecht nieuws zou komen. Zo is er het gerucht dat het verlies van de bank over het vierde kwartaal meer dan 2 miljard euro zou bedragen. Het valt moeilijk uit te maken of dit niet louter een gerucht is, dan wel of er een grond van waarheid in zit.

Anderzijds zijn er twee opvallende stijgers: Delhaize - dat profiteert van meevallende omzetcijfers - en AB-InBev - dat mogelijk te zwaar werd afgestraft voor berichten over tegenvallende bierverkopen in Rusland.

De futures op Wall Street zijn bovendien nog steeds in een stijgende trend, waarbij de S&P 500 zowat anderhalf procent hoger zou kunnen openen. De Brusselse beurs kan eveneens een stevige winst tonen, waarbij de BEL 20 nog steeds ruim anderhalf procent boven het slotniveau van gisteren noteert. De kaap van 1900 blijft voorlopig echter buiten bereik. Er doen nog steeds allerlei geruchten de ronde dat KBC met slecht nieuws zou komen. Zo is er het gerucht dat het verlies van de bank over het vierde kwartaal meer dan 2 miljard euro zou bedragen. Het valt moeilijk uit te maken of dit niet louter een gerucht is, dan wel of er een grond van waarheid in zit.Anderzijds zijn er twee opvallende stijgers: Delhaize - dat profiteert van meevallende omzetcijfers - en AB-InBev - dat mogelijk te zwaar werd afgestraft voor berichten over tegenvallende bierverkopen in Rusland.