De meeste beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van een aantal interessante Amerikaanse macro-economische indicatoren. Bovendien komt ook de stroom kwartaalcijfers deze week op gang.

In Brussel is de BEL 20 nu ook in het rood gedoken, de index verliest circa een half procent. De banken noteren opnieuw in negatief territorium, waarbij KBC de openingswinst moest prijsgeven.

Op de continumarkt noteert Roularta lager nadat de mediagroep vrijdag aankondigde in het eerste halfjaar een nettoverlies te hebben geleden.

De meeste beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van een aantal interessante Amerikaanse macro-economische indicatoren. Bovendien komt ook de stroom kwartaalcijfers deze week op gang. In Brussel is de BEL 20 nu ook in het rood gedoken, de index verliest circa een half procent. De banken noteren opnieuw in negatief territorium, waarbij KBC de openingswinst moest prijsgeven. Op de continumarkt noteert Roularta lager nadat de mediagroep vrijdag aankondigde in het eerste halfjaar een nettoverlies te hebben geleden.