UCB mocht een dubbel succes vieren, want de Japanse overheid gaf ook toestemming om Neupro voor te schrijven bij de behandeling van de ziekte van Parkinson en voor de behandeling van het Restless Legs Syndrome (RLS) bij volwassenen. Daarmee krijgt UCB een stevigere voet op de Japanse markt.

Jan De Kerpel van KBC Securities wijst er op dat de koers van UCB een sterke rally achter de rug heeft, gedreven door een aantal positieve factoren.

Die rally werd onder andere gestimuleerd door overnamegeruchten die al een tijdje de ronde doen.

Voor De Kerpel is UCB echter voldoende gewaardeerd, gezien de premie ten opzichte van de belangrijkste concurrenten, zodat het aandeel slechts een neutraal advies krijgt.

UCB mocht een dubbel succes vieren, want de Japanse overheid gaf ook toestemming om Neupro voor te schrijven bij de behandeling van de ziekte van Parkinson en voor de behandeling van het Restless Legs Syndrome (RLS) bij volwassenen. Daarmee krijgt UCB een stevigere voet op de Japanse markt. Jan De Kerpel van KBC Securities wijst er op dat de koers van UCB een sterke rally achter de rug heeft, gedreven door een aantal positieve factoren. Die rally werd onder andere gestimuleerd door overnamegeruchten die al een tijdje de ronde doen. Voor De Kerpel is UCB echter voldoende gewaardeerd, gezien de premie ten opzichte van de belangrijkste concurrenten, zodat het aandeel slechts een neutraal advies krijgt.