Op de valutamarkten houdt de euro anderzijds stand boven 1,27 dollar, de eurokoers noteert fractioneel hoger. Arnaud Scarpaci, fund manager bij Agilis Gestion SA in Paris, stelt vast dat de hoop op een Spaanse aanvraag de obligatierendementen drukt.

Dat is niet alleen met de Spaanse, maar ook met de Italiaanse het geval. Ook de beurzen deden het in de afgelopen dagen niet slecht, gisteren stegen 14 van de 18 belangrijkste Europese indices. Ook vandaag blijven de verliezen beperkt, hoewel Bekaert toch zwaar doorweegt in Brussel.

Op de valutamarkten houdt de euro anderzijds stand boven 1,27 dollar, de eurokoers noteert fractioneel hoger. Arnaud Scarpaci, fund manager bij Agilis Gestion SA in Paris, stelt vast dat de hoop op een Spaanse aanvraag de obligatierendementen drukt. Dat is niet alleen met de Spaanse, maar ook met de Italiaanse het geval. Ook de beurzen deden het in de afgelopen dagen niet slecht, gisteren stegen 14 van de 18 belangrijkste Europese indices. Ook vandaag blijven de verliezen beperkt, hoewel Bekaert toch zwaar doorweegt in Brussel.