Gerard Rijk (ING): "De temperaturen spelen in het voordeel van AB-InBev, tijdensh et tweede kwartaal van dit jaar was het duidelijk warmer dan tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Dat is een positieve factor voor de bierconsumptie."

Rijk is nog steeds koper van de brouwer, met een koersdoel van 47,20 euro: "Ook in de komende drie kwartalen is de vergelijking qua temperaturen makkelijk voor AB-InBev. In de sector gaat onze voorkeur uit naar AB-InBev en naar Heineken. Carlsberg is inderdaad een aandeel met een laag risico, dit vanwege de lage waardering van de Deense brouwer."

Gerard Rijk (ING): "De temperaturen spelen in het voordeel van AB-InBev, tijdensh et tweede kwartaal van dit jaar was het duidelijk warmer dan tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Dat is een positieve factor voor de bierconsumptie." Rijk is nog steeds koper van de brouwer, met een koersdoel van 47,20 euro: "Ook in de komende drie kwartalen is de vergelijking qua temperaturen makkelijk voor AB-InBev. In de sector gaat onze voorkeur uit naar AB-InBev en naar Heineken. Carlsberg is inderdaad een aandeel met een laag risico, dit vanwege de lage waardering van de Deense brouwer."