Het panel heeft geen schadevergoeding of andere remedies toegekend. Anheuser-Busch InBev is het panel dankbaar voor de verduidelijking dat er geen schending van de investeringsovereenkomst is geweest, zo stond in een persbericht te lezen.

De brouwer kijkt ernaar uit om de succesvolle zakelijke relatie met Grupo Modelo verder te zetten.

Gerard Rijk (ING): "AB-InBev blijft koopwaardig, maar er zijn toch een aantal factoren waar rekening mee moet worden gehouden. De droogte en de hitte in Europa kunnen op de oogst van graan en gerst gaan wegen, met mogelijke stijgingen van de grondstofprijzen tot gevolg. De druk van hogere prijzen blijft voorlopig beperkt."

Het panel heeft geen schadevergoeding of andere remedies toegekend. Anheuser-Busch InBev is het panel dankbaar voor de verduidelijking dat er geen schending van de investeringsovereenkomst is geweest, zo stond in een persbericht te lezen. De brouwer kijkt ernaar uit om de succesvolle zakelijke relatie met Grupo Modelo verder te zetten. Gerard Rijk (ING): "AB-InBev blijft koopwaardig, maar er zijn toch een aantal factoren waar rekening mee moet worden gehouden. De droogte en de hitte in Europa kunnen op de oogst van graan en gerst gaan wegen, met mogelijke stijgingen van de grondstofprijzen tot gevolg. De druk van hogere prijzen blijft voorlopig beperkt."