Gerard Rijk (ING): "De EBITDA over het vierde kwartaal was zwakker dan verwacht en dat had vooral te maken met de zware kosten die de brouwer deed voor marketing. AB-InBev investeerde daar namelijk veel meer in dan de belangrijkste concurrenten. "

Rijk is nochtans nog steeds zeer positief voor het aandeel van de brouwer: "AB-InBev blijft een top pick in de Benelux. Ik verwacht echter een herstel van de verkopen, terwijl anderzijds ook de synergie-effecten in de toekomst een rol gaan blijven spelen. Het koopadvies blijft gehandhaafd, het koersdoel voor dit aandeel wordt verhoogd van 43,30 naar 43,60 euro."

Gerard Rijk (ING): "De EBITDA over het vierde kwartaal was zwakker dan verwacht en dat had vooral te maken met de zware kosten die de brouwer deed voor marketing. AB-InBev investeerde daar namelijk veel meer in dan de belangrijkste concurrenten. " Rijk is nochtans nog steeds zeer positief voor het aandeel van de brouwer: "AB-InBev blijft een top pick in de Benelux. Ik verwacht echter een herstel van de verkopen, terwijl anderzijds ook de synergie-effecten in de toekomst een rol gaan blijven spelen. Het koopadvies blijft gehandhaafd, het koersdoel voor dit aandeel wordt verhoogd van 43,30 naar 43,60 euro."