Gerard Rijk (AB-InBev): "AB-InBev moet de prognoses kunnen waarmaken. In het derde kwartaal heeft de Amerikaanse markt zich hersteld van een zwakke eerste jaarhelft."

Rijk heeft nog steeds een koopadvies voor de brouwer: "Ik ga uit van een EBITDA van 3,49 miljard euro, tegenover 3,29 miljard euro tijdens het derde kwartaal van vorig jaar, met een EBITDA-marge die is gestegen van 36 naar 37,70%. De volumegroei zou zijn gestegen tot 2,50% in het derde kwartaal, tegenover 1,20% het kwartaal voordien."

Gerard Rijk (AB-InBev): "AB-InBev moet de prognoses kunnen waarmaken. In het derde kwartaal heeft de Amerikaanse markt zich hersteld van een zwakke eerste jaarhelft." Rijk heeft nog steeds een koopadvies voor de brouwer: "Ik ga uit van een EBITDA van 3,49 miljard euro, tegenover 3,29 miljard euro tijdens het derde kwartaal van vorig jaar, met een EBITDA-marge die is gestegen van 36 naar 37,70%. De volumegroei zou zijn gestegen tot 2,50% in het derde kwartaal, tegenover 1,20% het kwartaal voordien."