Van Jeveren wees er op dat Arseus in vergelijking met de peerbedrijven sterke resultaten wist neer te zetten: "Ik denk dat weinig bedrijven uit onze sector een dergelijke groei kunnnen neerzetten. We laten een continue groei van positieve resultaten optekenen en daar zijn we trots op. Arseus zit op de goede weg, zoveel is duidelijk."

Ger van Jeveren: "De ontwikkelingen in het derde kwartaal zijn zodoende bijzonder bevredigend. Alle divisies hebben een bijdrage geleverd aan de omzetgroei van 8,8%, waarvan 2,9% organisch. De omzetontwikkeling bij Fagron en Corilus was onverminderd sterk. Arseus Dental kende ondanks de herstructurering een bescheiden groei en Arseus Medical zit, dankzij de strategische herpositionering van het productaanbod, weer in de opbouwfase."

Op basis van de omzetcijfers over het derde kwartaal handhaaft Arseus de prognose voor het volledige boekjaar: "Onze unieke combinatie van activiteiten in de professionele gezondheidszorg, onze sterke marktposities en onze gezonde financiële situatie bieden ons een uitstekende uitgangspositie om onze strategie verder uit te voeren. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2010."

Van Jeveren wees er op dat Arseus in vergelijking met de peerbedrijven sterke resultaten wist neer te zetten: "Ik denk dat weinig bedrijven uit onze sector een dergelijke groei kunnnen neerzetten. We laten een continue groei van positieve resultaten optekenen en daar zijn we trots op. Arseus zit op de goede weg, zoveel is duidelijk." Ger van Jeveren: "De ontwikkelingen in het derde kwartaal zijn zodoende bijzonder bevredigend. Alle divisies hebben een bijdrage geleverd aan de omzetgroei van 8,8%, waarvan 2,9% organisch. De omzetontwikkeling bij Fagron en Corilus was onverminderd sterk. Arseus Dental kende ondanks de herstructurering een bescheiden groei en Arseus Medical zit, dankzij de strategische herpositionering van het productaanbod, weer in de opbouwfase." Op basis van de omzetcijfers over het derde kwartaal handhaaft Arseus de prognose voor het volledige boekjaar: "Onze unieke combinatie van activiteiten in de professionele gezondheidszorg, onze sterke marktposities en onze gezonde financiële situatie bieden ons een uitstekende uitgangspositie om onze strategie verder uit te voeren. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2010."