Bij Arseus was men tevreden over wat werd bereikt, de cijfers kwamen boven de eigen guidance uit. Dat zowel geconsolideerde omzet als organische groei wat vertraagden, had onder andere te maken dat er in het tweede kwartaal anderhalve facturatiedag minder was. Bovendien moeten de omzetcijfers ook voor eenmalige factoren gezuiverd worden.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf verder nog volgende toelichting op de omzetcijfers: "We hebben hoe dan ook een bevredigend tweede kwartaal van 2011 achter de rug. Naast een organische groei van 2,7%, zijn het Braziliaanse DEG, het Belgische Devroe, het Belgische CMS en de in het vierde kwartaal van 2010 geacquireerde dentale depots in Frankrijk met succes geïntegreerd. Er werden eveneens voorbereidingen getroffen om het mondiale marktleiderschap van Fagron in de snelgroeiende markt voor magistrale bereidingen in het tweede semester van 2011 verder te versterken.

Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en verwachten voor 2011 een omzetgroei tussen 8% en 12%, een organische omzetgroei tussen 3% en 6% en een rentabiliteit die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet."

Bij Arseus was men tevreden over wat werd bereikt, de cijfers kwamen boven de eigen guidance uit. Dat zowel geconsolideerde omzet als organische groei wat vertraagden, had onder andere te maken dat er in het tweede kwartaal anderhalve facturatiedag minder was. Bovendien moeten de omzetcijfers ook voor eenmalige factoren gezuiverd worden. Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf verder nog volgende toelichting op de omzetcijfers: "We hebben hoe dan ook een bevredigend tweede kwartaal van 2011 achter de rug. Naast een organische groei van 2,7%, zijn het Braziliaanse DEG, het Belgische Devroe, het Belgische CMS en de in het vierde kwartaal van 2010 geacquireerde dentale depots in Frankrijk met succes geïntegreerd. Er werden eveneens voorbereidingen getroffen om het mondiale marktleiderschap van Fagron in de snelgroeiende markt voor magistrale bereidingen in het tweede semester van 2011 verder te versterken. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en verwachten voor 2011 een omzetgroei tussen 8% en 12%, een organische omzetgroei tussen 3% en 6% en een rentabiliteit die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet."