Het is niet alleen de grootste overname binnen Fagron, maar ook de grootste overname gerealiseerd tot dusver door Arseus. Op een half jaar tijd is Arseus er in geslaagd om marktleider in Brazilië te worden. Dat is onder andere te danken aan de snelle integratie van DEG.

Of Arseus nog meer overnames gaat doen. Van Jeveren liet wat dat betreft de deur op een kier, hij verklaarde dat het bedrijf alert blijft om bijkomende acquisities te doen. Van Jeveren kon, ook al gezien de betaalde prijs, alleen maar enthousiast zijn over de overname.

"Wij zijn inderdaad verheugd om, naast het Braziliaanse DEG, ook Pharma Nostra in de Fagron Groep te verwelkomen. Beide overnames spelen een essentiële rol in de strategie van Fagron om haar wereldwijde marktleiderschap in de snelgroeiende niche markt van magistrale bereidingen verder uit te bouwen. De overname van Pharma Nostra stelt ons in staat om duidelijke voordelen te behalen, niet alleen op het gebied van inkoop, analyse en productie, maar ook op het gebied van productassortiment en sales en marketing. Vanwege het uitstekende trackrecord en de kwaliteit van de organisatie van zowel Pharma Nostra als van Fagron, verwachten wij, net zoals bij DEG, een snelle en soepele integratie."

Het is niet alleen de grootste overname binnen Fagron, maar ook de grootste overname gerealiseerd tot dusver door Arseus. Op een half jaar tijd is Arseus er in geslaagd om marktleider in Brazilië te worden. Dat is onder andere te danken aan de snelle integratie van DEG. Of Arseus nog meer overnames gaat doen. Van Jeveren liet wat dat betreft de deur op een kier, hij verklaarde dat het bedrijf alert blijft om bijkomende acquisities te doen. Van Jeveren kon, ook al gezien de betaalde prijs, alleen maar enthousiast zijn over de overname. "Wij zijn inderdaad verheugd om, naast het Braziliaanse DEG, ook Pharma Nostra in de Fagron Groep te verwelkomen. Beide overnames spelen een essentiële rol in de strategie van Fagron om haar wereldwijde marktleiderschap in de snelgroeiende niche markt van magistrale bereidingen verder uit te bouwen. De overname van Pharma Nostra stelt ons in staat om duidelijke voordelen te behalen, niet alleen op het gebied van inkoop, analyse en productie, maar ook op het gebied van productassortiment en sales en marketing. Vanwege het uitstekende trackrecord en de kwaliteit van de organisatie van zowel Pharma Nostra als van Fagron, verwachten wij, net zoals bij DEG, een snelle en soepele integratie."