Ger van Jeveren, CEO van Arseus: "Arseus is 2011 goed begonnen met een omzetgroei van 15,0% en een organische groei van 3,2%. Alle divisies van Arseus hebben in het eerste kwartaal een stevig fundament voor groei gelegd door de continue investeringen in innovatie en productontwikkeling. In dit persbericht zal een aantal van deze innovaties worden toegelicht. In het eerste kwartaal werd de integratie van het in december overgenomen Braziliaanse DEG en het Belgische Devroe met succes afgerond. Ik ben enthousiast over de vele voordelen en mogelijkheden die deze overnames bieden voor onze klanten en voor onze medewerkers."

In 2011 wil Fagron haar wereldwijde marktleiderschap in de snelgroeiende markt voor magistrale bereidingen verder versterken. Voor Arseus Dental, Arseus Medical en Corilus worden add-on acquisities in bestaande markten overwogen zodra geschikte kansen zich voordoen.

Ger van Jeveren: "Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en bevestigen dan ook onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2011. Met name over de positieve signalen die door Dental worden uitgestuurd, zijn we zeer tevreden."

Ger van Jeveren, CEO van Arseus: "Arseus is 2011 goed begonnen met een omzetgroei van 15,0% en een organische groei van 3,2%. Alle divisies van Arseus hebben in het eerste kwartaal een stevig fundament voor groei gelegd door de continue investeringen in innovatie en productontwikkeling. In dit persbericht zal een aantal van deze innovaties worden toegelicht. In het eerste kwartaal werd de integratie van het in december overgenomen Braziliaanse DEG en het Belgische Devroe met succes afgerond. Ik ben enthousiast over de vele voordelen en mogelijkheden die deze overnames bieden voor onze klanten en voor onze medewerkers." In 2011 wil Fagron haar wereldwijde marktleiderschap in de snelgroeiende markt voor magistrale bereidingen verder versterken. Voor Arseus Dental, Arseus Medical en Corilus worden add-on acquisities in bestaande markten overwogen zodra geschikte kansen zich voordoen. Ger van Jeveren: "Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en bevestigen dan ook onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2011. Met name over de positieve signalen die door Dental worden uitgestuurd, zijn we zeer tevreden."