Pharma Cosmetic is marktleider in Polen met een verwachte omzet van circa € 7,5 miljoen in 2011. De EBITDA-marge ligt boven het Fagron gemiddelde. Pharma Cosmetic wordt vanaf 1 januari 2012 geconsolideerd.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus en Fagron: "Pharma Cosmetic is een schitterende onderneming die de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Wij zijn dan ook verheugd om Pharma Cosmetic en haar medewerkers in de Fagron groep te verwelkomen. Vanwege het uitstekende trackrecord en de kwaliteit van de organisatie van zowel Pharma Cosmetic als Fagron, verwachten wij een snelle en soepele integratie. Het bedrijf werd door ons al geruime tijd opgevolgd en uiteindelijk zijn we er toch in geslaagd om de overname te realiseren. Polen is voor ons erg belangrijk, want het land mag als de 'gateway' (poort) naar Oost-Europa worden beschouwd. Via Polen is de stap naar Wit-Rusland of de Oekraiëne snel gezet. We kijken overigens actief uit naar meer kansen in Oost- en Centraal-Europa en zonder vooruit te lopen op de dingen ziet de situatie er goed uit."

Pharma Cosmetic is marktleider in Polen met een verwachte omzet van circa € 7,5 miljoen in 2011. De EBITDA-marge ligt boven het Fagron gemiddelde. Pharma Cosmetic wordt vanaf 1 januari 2012 geconsolideerd. Ger van Jeveren, CEO van Arseus en Fagron: "Pharma Cosmetic is een schitterende onderneming die de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Wij zijn dan ook verheugd om Pharma Cosmetic en haar medewerkers in de Fagron groep te verwelkomen. Vanwege het uitstekende trackrecord en de kwaliteit van de organisatie van zowel Pharma Cosmetic als Fagron, verwachten wij een snelle en soepele integratie. Het bedrijf werd door ons al geruime tijd opgevolgd en uiteindelijk zijn we er toch in geslaagd om de overname te realiseren. Polen is voor ons erg belangrijk, want het land mag als de 'gateway' (poort) naar Oost-Europa worden beschouwd. Via Polen is de stap naar Wit-Rusland of de Oekraiëne snel gezet. We kijken overigens actief uit naar meer kansen in Oost- en Centraal-Europa en zonder vooruit te lopen op de dingen ziet de situatie er goed uit."