Ger van Jeveren, CEO van Arseus: "Voor Arseus was 2010 wederom een uitstekend jaar. Door de voortdurende professionalisering van de organisatie en een breed uitgedragen kostenbewustzijn, zijn zowel de recurrente EBITDA, de EBIT en de nettowinst in 2010 sneller gestegen dan de omzet. Wat Dental betreft, hadden we weliswaar iets beter dan verwacht. Daar staat dan weer tegenover dat Fagron een fantastische tweede helft heeft neergezet. "

Op operationeel gebied werd in 2010 een stevig fundament gelegd voor de toekomstige groei van Arseus en haar vier divisies. Met overnames in de Verenigde Staten en Brazilië is Fagron wereldwijd marktleider geworden op het gebied van magistrale bereidingen.

Van Jeveren: "De operationele en financiële ontwikkelingen bij Arseus Medical zijn indrukwekkend, met een REBIDTA die met 50% is gestegen. Corilus heeft haar software met succes op nieuwe markten geïntroduceerd. Dit is een bevestiging van zowel de kwaliteit van de organisatie als van de software van Corilus. Met de succesvolle herstructurering en het kostenbesparingsprogramma, heeft Arseus Dental een basis gelegd voor groei in 2011. Conform eerdere vooruitzichten verwachten wij voor 2011 een omzetgroei tussen 8% en 12%, een organische groei van tussen 3% en 6% en een REBITDA die naar verwachting sneller groeit dan de omzet."

Ger van Jeveren, CEO van Arseus: "Voor Arseus was 2010 wederom een uitstekend jaar. Door de voortdurende professionalisering van de organisatie en een breed uitgedragen kostenbewustzijn, zijn zowel de recurrente EBITDA, de EBIT en de nettowinst in 2010 sneller gestegen dan de omzet. Wat Dental betreft, hadden we weliswaar iets beter dan verwacht. Daar staat dan weer tegenover dat Fagron een fantastische tweede helft heeft neergezet. " Op operationeel gebied werd in 2010 een stevig fundament gelegd voor de toekomstige groei van Arseus en haar vier divisies. Met overnames in de Verenigde Staten en Brazilië is Fagron wereldwijd marktleider geworden op het gebied van magistrale bereidingen. Van Jeveren: "De operationele en financiële ontwikkelingen bij Arseus Medical zijn indrukwekkend, met een REBIDTA die met 50% is gestegen. Corilus heeft haar software met succes op nieuwe markten geïntroduceerd. Dit is een bevestiging van zowel de kwaliteit van de organisatie als van de software van Corilus. Met de succesvolle herstructurering en het kostenbesparingsprogramma, heeft Arseus Dental een basis gelegd voor groei in 2011. Conform eerdere vooruitzichten verwachten wij voor 2011 een omzetgroei tussen 8% en 12%, een organische groei van tussen 3% en 6% en een REBITDA die naar verwachting sneller groeit dan de omzet."