Bij Arseus Medical werden een aantal activiteiten met lage winstmarges afgebouwd en vervangen door producten met een hogere toegevoegde waarde. Zodoende is de kwaliteit van de omzet verbeterd.

In het derde kwartaal van 2011 is de geconsolideerde omzet van Arseus met 23,0% gestegen naar € 116,7 miljoen. De organische groei bedroeg 1,3%.

In de eerste negen maanden van 2011 is de geconsolideerde omzet met 16,6% gestegen naar € 349,4 miljoen. De organische groei bedroeg 2,4%.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus: "Arseus ontwikkelt zich prima en vertoont sinds het ontstaan in 2007, ondanks de wereldwijde economische crisis, kwartaal na kwartaal een gezonde organische omzetgroei. Daarnaast wordt de omzet steeds vaker gerealiseerd met de verkoop van producten en concepten met substantiële toegevoegde waarde waardoor de kwaliteit van de omzet verbetert. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2011. Voor 2011 verwachten wij een omzetgroei tussen 14% en 18%, een organische omzetgroei tussen 3% en 6% en een rentabiliteit die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet."

Bij Arseus Medical werden een aantal activiteiten met lage winstmarges afgebouwd en vervangen door producten met een hogere toegevoegde waarde. Zodoende is de kwaliteit van de omzet verbeterd. In het derde kwartaal van 2011 is de geconsolideerde omzet van Arseus met 23,0% gestegen naar € 116,7 miljoen. De organische groei bedroeg 1,3%. In de eerste negen maanden van 2011 is de geconsolideerde omzet met 16,6% gestegen naar € 349,4 miljoen. De organische groei bedroeg 2,4%. Ger van Jeveren, CEO van Arseus: "Arseus ontwikkelt zich prima en vertoont sinds het ontstaan in 2007, ondanks de wereldwijde economische crisis, kwartaal na kwartaal een gezonde organische omzetgroei. Daarnaast wordt de omzet steeds vaker gerealiseerd met de verkoop van producten en concepten met substantiële toegevoegde waarde waardoor de kwaliteit van de omzet verbetert. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2011. Voor 2011 verwachten wij een omzetgroei tussen 14% en 18%, een organische omzetgroei tussen 3% en 6% en een rentabiliteit die naar verwachting sneller zal groeien dan de omzet."