De groei van GEOSEA is verzekerd in de komende jaren. Mede door deze contracten wordt een gemiddelde jaarlijkse omzet van 350 tot 400 miljoen EUR voor 2013 en 2014 verwacht.

GEOSEA is nog steeds op zoek naar hooggekwalificeerde personeelsleden (zowel staff als bemanning). GEOSEA is ook zeer actief in Australië waar het o.a. deelneemt aan de expansie van HAYPOINT door in Joint Venture een 2 km lange aanlegsteiger te bouwen voor de grootste bulkcarriers die instaan voor export van steenkolen uit Australië.

De groei van GEOSEA is verzekerd in de komende jaren. Mede door deze contracten wordt een gemiddelde jaarlijkse omzet van 350 tot 400 miljoen EUR voor 2013 en 2014 verwacht. GEOSEA is nog steeds op zoek naar hooggekwalificeerde personeelsleden (zowel staff als bemanning). GEOSEA is ook zeer actief in Australië waar het o.a. deelneemt aan de expansie van HAYPOINT door in Joint Venture een 2 km lange aanlegsteiger te bouwen voor de grootste bulkcarriers die instaan voor export van steenkolen uit Australië.