Negen maanden geleden dacht de halve wereld of zelfs meer dat de eurozone op het punt stond om uit elkaar te spatten. In mei van vorig jaar verklaarde George Soros dat Duitsland nog drie maanden had om orde op zaken te stellen, daarna zou zich een financiële ramp voltrekken.

Die is er dus niet gekomen. In de afgelopen dagen werd de miljardair regelmatig gepolst voor een interview over zijn misrekening van destijds. Een dergelijk interview werd echter steeds geweigerd, blijkbaar is Soros dan toch een slechte verliezer.

Negen maanden geleden dacht de halve wereld of zelfs meer dat de eurozone op het punt stond om uit elkaar te spatten. In mei van vorig jaar verklaarde George Soros dat Duitsland nog drie maanden had om orde op zaken te stellen, daarna zou zich een financiële ramp voltrekken. Die is er dus niet gekomen. In de afgelopen dagen werd de miljardair regelmatig gepolst voor een interview over zijn misrekening van destijds. Een dergelijk interview werd echter steeds geweigerd, blijkbaar is Soros dan toch een slechte verliezer.