De risico's op tail risks of black swans zijn nog steeds aanwezig, dit soort risico's zou plots vanuit het niets kunnen opduiken. Het vertrouwen van de financiële markten in de centrale banken is dan ook teruggevallen tot een absoluut dieptepunt, vooral de FED is daarbij de gebeten hond.

Een ervaren rat in de financiële wereld zoals George Soros ziet nog altijd gelijkenissen met 2008, wat betekent dat de situatie volledig uit de hand zou kunnen lopen. Voor de problemen die zich voor 2008 opstapelden, is nog altijd geen oplossing gevonden. Ze blijven de financiële wereld met andere woorden achtervolgen.

De risico's op tail risks of black swans zijn nog steeds aanwezig, dit soort risico's zou plots vanuit het niets kunnen opduiken. Het vertrouwen van de financiële markten in de centrale banken is dan ook teruggevallen tot een absoluut dieptepunt, vooral de FED is daarbij de gebeten hond. Een ervaren rat in de financiële wereld zoals George Soros ziet nog altijd gelijkenissen met 2008, wat betekent dat de situatie volledig uit de hand zou kunnen lopen. Voor de problemen die zich voor 2008 opstapelden, is nog altijd geen oplossing gevonden. Ze blijven de financiële wereld met andere woorden achtervolgen.