2013 was zelfs het op één na beste jaar uit de geschiedenis van het fonds, de totale waarde van het fonds steeg met 5,50 miljard dollar. Dat stemt overeen met een stijging met 22%. Daarmee deed Quantum Fund het beter dan Ray Dalio's Bridgewater Fund.

Ook Tepper's Appaloosa, Mandel's Lone Pine en Klarman's Baupost waren hedge funds die in 2013 sterk presteerden, maar deze fondsen klinken Europese beleggers ongetwijfeld minder bekend in de oren. De 20 grootste hedge funds verdienden overigens 43% van al het geld dat door alle 7000 bestaande hedge funds samen werd verdiend.

2013 was zelfs het op één na beste jaar uit de geschiedenis van het fonds, de totale waarde van het fonds steeg met 5,50 miljard dollar. Dat stemt overeen met een stijging met 22%. Daarmee deed Quantum Fund het beter dan Ray Dalio's Bridgewater Fund. Ook Tepper's Appaloosa, Mandel's Lone Pine en Klarman's Baupost waren hedge funds die in 2013 sterk presteerden, maar deze fondsen klinken Europese beleggers ongetwijfeld minder bekend in de oren. De 20 grootste hedge funds verdienden overigens 43% van al het geld dat door alle 7000 bestaande hedge funds samen werd verdiend.